Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/04/2015

Valoració molt positiva de la presència de Vilanova i la Geltrú a la fira B Travel

La fira va rebre 27.000 visitants durant aquest cap de setmana

Més de 27.000 persones han passat aquest cap de setmana per la fira B Travel de Barcelona. La fira ha comptat amb la presència d'un estand de Vilanova i la Geltrú. Pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, aquest fet es una demostració "de les polítiques actives que el govern ha dut a terme durant els darrers quatre anys per a que la ciutat segui tinguda també en compte com a destinació turística. En aquest sentit es molt important que en breu aconseguirem el segell de Destinació de Turisme Familiar".

El disseny de l'estand ha estat possible gràcies a la col·laboració del Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, Viu Comerç, Temps de Vi, Estació Nàutica, La Daurada Beach Club, Beach Town VNG, Jardiland, Monbús i les àrees de Turisme, Cultura i Esports de l'Ajuntament de la ciutat.

Les principals demandes de les persones que s'han interessat per l'estand de Vilanova i la Geltrú a B Travel han estat l'oferta gastronòmica, els museus, els itineraris per la ciutat, i les activitats de turisme nàutic. Finalment 560 persones van participar a la proposta de la primera família turística de l'any, el premi de la qual consisteix passar a la ciutat el cap de setmana del 29, 30 i 31 de maig coincidint amb la celebració de la fira Temps de Vi, la Vilanova Shopping Night, el ral•li de cotxes clàssic País del Cava, i l'obertura de La Daurada Beach Club.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00