Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/01/2014

Recollida d'aliments en un supermercat de Vilanova aquest cap de setmana

Aquest establiment ha mostrat disponibilitat en tots els recaptes que s'han fet fins ara  Aquest establiment ha mostrat disponibilitat en tots els recaptes que s'han fet fins ara

L'hipermercat Simply preveu recollir unes 10 tones d'aliments pel Banc de Queviures de la ciutat

Els voluntaris i col·laboradors de la Mesa d'Entitats Socials de VNG tindran feina aquest cap de setmana. I la faran de grat, perquè s'hauran d'organitzar en torns per cobrir la recollida d'aliments que ha organitzat l'hipermercat Simply, a iniciativa del propi establiment ubicat a Vilanova. Davant l'èxit de les darreres convocatòries, i conscients que el Banc de Queviures de la ciutat necessita aportacions constants per poder garantir aliments a totes les famílies necessitades, el supermercat ha volgut fer una recollida aquest divendres 31 i dissabte 1 de febrer.

El funcionament serà el mateix de sempre: les persones que vulguin fer una aportació podran comprar els aliments a l'establiment i deixar-los als voluntaris que hi haurà a la porta, que els classificaran en caixes.
Es preveu recollir prop de 10 tones d'aliments, que aniran directament al Banc de Queviures que gestionen Càritas i la Creu Roja de Vilanova.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00