Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/02/2014

Afectacions de trànsit els dies de Carnaval

L'Arrivo sortirà un any més des de la façana marítima   L'Arrivo sortirà un any més des de la façana marítima

Un any més, l'Arrivo de Sa Majestat el Rei Carnestoltes és l'acte que més afectarà la circulació aquest Carnaval

La Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha informat de les afectacions en el trànsit que es produiran aquests dies de Carnaval.

En concret, aquest divendres 28 de febrer, amb motiu de la celebració de l'Arrivo de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, no es podrà estacionar en diversos punts de la ciutat. Així mateix, també quedarà restringida la circulació de vehicles pels carrers per on passen les carrosses, i aquells que els creuen:

Des de les 18h i fins a les 20h, es tallarà la circulació de vehicles del pas sota la via del carrer de Magdalena Miró. Per tant, l'accés al Barri de Mar es podrà fer des de la ronda d'Europa, la rambla de Salvador Samà, o la rambla de Lluís Companys. La sortida es podrà fer per la ronda d'Europa o per la rambla de Lluís Companys. Mentre duri l'Arrivo, el vial del lateral del Port quedarà de doble sentit de circulació per facilitar la mobilitat dels veïns de la zona.

Des de les 14h i fins a les 20h quedarà prohibit estacionar al passeig del Carme, entre la rambla de Joan Baptista Pirelli i la rambla de la Pau; al passeig Marítim, entre la rambla de la Pau i el carrer del Gas; al vial del lateral del Port; al carrer de l'Àncora, entre la rambla de la Pau i el carrer de Magdalena Miró; i al carrer del Forn del Vidre, entre el carrer de Magdalena Miró i la rambla de la Pau.

De 17 a 22h es tallarà els carrers per on passi l'Arrivo. L'itinerari sortirà del monument a Francesc Macià i passarà per la rambla de la Pau, el carrer de l'Àncora, el pas sota la via del carrer del Forn del Vidre, la rambla Principal, la plaça de les Neus, el carrer de Sant Gregori, el carrer dels Caputxins i la plaça de la Vila.

La circulació del pg. Marítim, en el tram comprès des de la rambla Pirelli fins al carrer de les Canàries estarà tallada des de les 17h fins a les 22 h. S'habilitarà el lateral del passeig en ambdós sentits de la marxa.

Modificacions en el bus urbà

Divendres, durant l'Arrivo, el bus urbà es veurà afectat de la següent manera:
S'anul·laran les parades del Parc Gumà i Ferran i de Can Pahissa de la línia L1 i L4. De la L1 també s'anul·la la parada de la plaça d'Eduard Maristany. L'itinerari alternatiu de la L1 és: rambla de Joan Baptista Pirelli, lateral del passeig Marítim, ronda d'Europa, carrer de l'Àncora i carrer de les Balears. Pel que fa a la L4, el bus passarà per la rambla de Joan Baptista Pirelli, el lateral del passeig Marítim, la ronda d'Europa, el carrer de la Masia Torrents, la rambla de l'Exposició i l'avinguda de Víctor Balaguer.

Pel que fa a la L2, s'anul3len les parades del carrer de les Canàries amb la Immaculada Concepció, i del carrer de l'Àncora al Mercat de mar. L'itinerari alternatiu passarà per la ronda d'Europa, el carrer de la Masia Torrents, la rambla de l'Exposició i l'avinguda de Víctor Balaguer. A més, quedaran anul·lades les parades de la rambla de Josep Tomàs Ventosa amb la rambla de la Pau, del carrer de Manuel Marquès davant el CAP Jaume I, i de la plaça de Soler i Gustems. El bus es desviarà per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i el carrer de la Unió.

Pel que fa a la L3, s'anul·len les següents parades: la de la rambla de Josep Tomàs Ventosa amb la rambla de la Pau, i la del carrer del Pare Garí amb Cuba. El bus passarà per l'avinguda del Ferrocarril, la rambla de l'Exposició, el carrer de la Piera, la ronda d'Europa, el lateral del passeig Marítim, la rambla de Lluís Companys, l'avinguda de Jaume Balmes i el carrer del Pelegrí Ballester.

Pel que fa a dissabte, dia 1 de març, hi haurà un canvi d'ubicació del mercadal. Per això des de la matinada fins a les 18h s'anul·len algunes parades de bus: la L1 no pararà a Pelegrí Ballester amb la plaça dels Pobles d'Espanya, ni tampoc a Pare Garí amb l'avinguda de Francesc Macià. El bus passarà pel carrer de Josep Coroleu, el carrer del Jardí, i el carrer del Pare Garí. Pel que fa a la línia L3, el bus no s'aturarà a Pare Garí amb Cuba, ni a Pare Garí amb Francesc Macià, perquè passarà per l'avinguda de Jaume Balmes, el carrer de Josep Coroleu, el carrer Jardí, i el carrer del Pare Garí.

El mateix dissabte se celebra el Caramel, i de 16.30 a 19.30h s'eliminaran les parades de la L2 de la rambla de Josep Tomàs Ventosa amb rambla de la Pau; de Manuel Marquès al CAP Jaume I, i de la plaça de Soler i Gustems. El bus passarà pel carrer de la Llibertat, la rambla de Josep Tomàs Ventosa, i el carrer de la Unió.
Cal recordar que la cercavila del caramel transcorrerà per la plaça de Soler i Carbonell, el carrer de Manuel Marquès, la rambla Principal, el carrer de Sant Gregori, el carrer Caputxins, el carrer de Sant Sebastià, el carrer Colom, el carrer de Manuel Marquès i la plaça de Soler i Carbonell.
Finalment, diumenge de Carnaval, en motiu de les Comparses, se suspèn el servei de bus fins a les 15h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00