Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2013

La Biblioteca Joan Oliva presenta els guanyadors dels concursos de microrelats JoveOliva i NegrOliva

El gènere negre, protagonista d'ambdós concursos El gènere negre, protagonista d'ambdós concursos

Aquesta primera edició ha rebut un total de 63 relats participants

Els concursos de microrelats JoveOliva i NegrOliva ja tenen guanyadors. Es tracta de Nitacky i Laia Olivé respectivament.

El guanyador del primer premi del Concurs de Microrelats JoveOliva ha estat el microrelat Sense titol de Nitacky. En segon lloc ha quedat el microrelat Pizzawood! de Tomás González Carbó. I el tercer lloc ha estat per Estimat desconegut, d'Alicia Vera Centeno.

Quant al Concurs de Microrelats NegrOliva, la guanyadora ha estat Laia Olivé Ràfols amb l'obra Joc de nens. El segon premi ha estat atorgat a Veïns de Juanjo Milà. I el tercer guanyador ha estat el microrelat Feliç no Sant Jordi de Mònica López.

La Biblioteca Joan Oliva, en els propers dies, farà la publicació virtual dels relats guanyadors d'ambdós concursos en el bloc de la biblioteca.

Aquesta primera edició dels concursos ha tingut una excel·lent participació amb un total de 63 relats rebuts. Tots dos concursos es convoquen amb l'objectiu de fonamentar la creació literària i la lectura.

El concurs de microrelats JoveOliva, adreçat a participants de 15 a 18 anys, ha tingut un total de 22 participants. Aquesta convocatòria pretén també fomentar l'ús de la biblioteca entre els joves. El concurs de microrelats NegrOliva, per majors de 18 anys, ha commptat amb la participació de 41 relats. Aquest iniciativa forma part de les accions per difondre el centre d'interès del gènere negre de la biblioteca creat per la gran demanda d'aquest gènere per part dels usuaris.

Ambdós concursos comptem amb la col·laboració de RocaEditorial, LLorens Llibres, llibreria La Mulassa i Liberdrac.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00