Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/09/2015

Leonora Milà s'acomiada dels escenaris

Milà estarà acompanyada per diverses personalitats de la música i la cultura catalanes   Milà estarà acompanyada per diverses personalitats de la música i la cultura catalanes

La pianista i compositora vilanovina oferirà un darrer concert el 15 d'octubre al Palau de la Música Catalana

Leonora Milà diu adéu als escenaris dijous 15 d'octubre amb un concert especial a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana, on va debutar amb només 6 anys. La vilanovina estarà acompanyada per una nombrosa representació del món de la música i la cultura del nostre país.

El darrer concert de Leonora Milà, que començarà a les 20 h, constarà de dues parts ben diferenciades. En la primera part de l'acte, Milà interpretarà per darrera vegada davant del seu públic algunes conegudes peces de la seva extensa discografia. A la segona part, destacats representats del món de la música, la dansa i el teatre homenatjaran aquesta singular pianista i compositora.
L'acte serà presentat per l'actriu Carme Sansa, i comptarà amb la participació, entre d'altres, dels pianistes Albert Guinovart, Enrique Bagaría i Antoni Besses. Hi haurà l'actuació d'una representació del Saint Petersburg State Ballet i un llarg etcètera de col·laboradors i amics vinguts d'arreu expressament per ser al costat de Leonora Milà en el seu comiat dels escenaris. L'acte comptarà també amb la col·laboració dels escenògrafs Castells i Planas i de la Coral Isquione. També hi seran presents destacats noms de la cultura del nostre país, com l'escriptor Oriol Pi de Cabanyes o els directors d'orquestra Edmon Colomer i Salvador Brotons.

L'acte és organitzat per la productora El Far Blau SL i la seva filial discogràfica Limit Records, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. La productora posa a la disposició de tots els amics i simpatitzants que ho vulguin diverses entrades per al concert, que es poden adquirir posant-se en contacte a través del correu electrònic elfar@elfarblau.com.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00