Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2014

Els vilanovins, Arnau Garcia i Dario Ruiz, guanyadors del campionat d'Espanya d'Slalom en cadira de rodes

Joves Vicuven, Independents de Catalunya Joves Vicuven, Independents de Catalunya

L'equip va aconseguir pòdiums sencers en les modalitats de circuit individual i de cronometrada.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Bormujos (Sevilla) el campionat d'Espanya d'Slalom en cadira de rodes, en el que hi ha participat l'equip Joves Vicuven, Independents de Catalunya, amb seu a Vilanova i la Geltrú.

L'equip vilanoví va participar en dues modalitats, circuit d'eliminació individual i circuit cronometrada. En la primera d'elles, la medalla d'or va ser Arnau Garcia Lafita, la plata per Cristian Martínez i el bronze per Judith Rus. La quarta plaça va ser per Dario Ruiz i la sisena per Elena Cardona.

En la modalitat de cronometrada, les medalles d'or van ser per Arnau Garcia i Dario Ruiz, cadascú en la seva corresponent divisió. Les medalles de bronze se les van penjar Judith Rus i Laia Cusco, mentre que Elena Cardona va aconseguir un meritori novè lloc.

El grup de Joves Vicuven està format per Elena Cardona, Laia Cuscó, Sergi Sabaté, Judith Rus, Dario Ruiz, Arnau Garcia i Cristian Martínez, nois i noies d'entre 14 i 19 anys, la majoria dels quals resideixen a Vilanova i la Geltrú. Gràcies a aquesta pràctica esportiva els joves poden desenvolupar el seu potencial físic, així com millorar l'ús del seu mitja de desplaçament: la cadira de rodes.

L'Slalom, obert a usuaris de cadires manuals i elèctriques, crea als participants "problemes" d'una forma artificial. Girs, canvis de direcció, rampes ... fan que l'esportista hagi d'actuar amb rapidesa, coordinació i tècnica per tal d'acabar el recorregut fixat, en el menor temps possible i amb el mínim d'errors.

La seva participació als Campionat d'Espanya d'Slalom van anar precedits d'excel·lents resultats al Campionat de Catalunya, celebrat al mes d'abril. En aquesta prova, a més d'aconseguir medalles a nivell individual, van ser tercers en equips.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00