Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/06/2013

L'Aclústics tornarà a posar música a les platges de VNG

L'Aclústics celebrarà la seva tercera edició   L'Aclústics celebrarà la seva tercera edició

La tercera edició d'aquest cicle de concerts de petit format comptarà amb una vintena d'actuacions musicals que se celebraran al Xiringuito l'U

La platja de Vilanova i la Geltrú tornarà a ser l'escenari, aquest estiu, de l'Aclústics 2013 – Música Jove a la platja. La tercera edició d'aquest cicle de concerts d'estiu de petit format se celebrarà al Xiringuito l'U, ubicat a la platja de Ribes Roges, els dimarts i alguns dimecres de juliol i agost de 21 a 23 hores.

L'Aclústics vol fomentar que els joves músics, ja siguin amateurs o amb experiència, tinguin una plataforma per a mostrar les seves creacions i posar de relleu la seva creativitat, l'esforç i el bon fer de les persones joves com a valor social, a la vegada que vol incentivar també el consum de música en directe entre aquest col·lectiu.

Aquesta nova edició del cicle de concerts comptarà amb un total de 18 actuacions musicals protagonitzades per grups d'estils molt diversos i provinents d'arreu de la comarca, tot i que la majoria de les bandes són de la ciutat i estan formades per alumnes de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Aquestes actuacions, entre les que hi haurà tres grups que ja van actuar a la passada edició, es duran a terme en doble sessió durant la majoria de dimarts i dimecres de juliol i agost.

Per arribar de manera directe a aquest públic jove, la convocatòria per participar a l'Aclústics s'ha realitzat exclusivament a través de mitjans digitals i prioritzant les xarxes socials.

L'Aclústics – Música Jove a la platja està organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito l'U i el Consell Comarcal del Garraf.

Programació
Juliol
2: DK's / Parabòlic
9: Combo Freqüències / Quintet de Boira
10: Sodefusta / Total x ½ Tono
16: Kru LaVille / Tet Ribas
23: L'Entresol
24: Libertarios / Delit

Agost
13: Via Límit / The Blues Boys
20: Z de Jazz
21: G+DI / El Gallo enrockado
27: Mad Hatter B.C. / The Printer 

Trobareu més informació als webs de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Consell Comarcal del Garraf  i al facebook.
 
Consulteu les actuacions de les edicions anteriors aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00