Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/12/2015

Campanya de neteja de pintades

L'Ajuntament de VNG ha iniciat una campanya per netejar de pintades les façanes de la ciutat

Des de mitjans de novembre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està duent a terme una campanya de neteja de pintades a les façanes particulars i de comerços i mobiliari urbà de la ciutat. L'actuació de neteja es realitza de forma progressiva des del centre a tots els barris de la ciutat. Durant els primers quinze dies s'ha actuat als carrers més comercials del centre com són la plaça de les Cols, la plaça de la Vila, els carrers de Sant Sebastià i Caputxins, la plaça de Soler i Gustems, la Rambla i l'avinguda de Francesc Macià.

La campanya continuarà per la resta de barris de la ciutat amb l'objectiu d'evitar la imatge de brutícia i degradació que suposa tenir pintades a les parets ja sigui d'edificis públics o privats, així com en elements de mobiliari urbà. Paral·lelament, les regidories de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat i de Joventut de l'Ajuntament de VNG han cercat la col·laboració de l'associació juvenil Organització Zero, amb l'objectiu d'oferir als propietaris de façanes, susceptibles de ser embrutades amb pintades, que s'hi pugui realitzar un grafit artístic lliure com el que ja s'ha fet en una façana particular del carrer de l'Aigua la ciutat.

Més neteja a les platges
Entre les actuacions de millora que està incorporant la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de VNG hi ha l'augment de la freqüència de neteja de les platges de la ciutat. En el període hivernal la neteja d'aquests espais es realitzava els dilluns i els divendres. Actualment s'ha incrementat la freqüència i es realitza diàriament la neteja per tal d'evitar l'acumulació de restes i brutícia a causa dels temporals o les pluges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00