Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/09/2016

La Mesa d'Entitats Socials organitza un nou recapte el dissabte 1 d'octubre

En aquesta ocasió es demana que les donacions siguin de productes d'higiene personal

Tal com ja es va avançar al mes de juliol (notícia relacionada) el dissabte 1 d'octubre la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú organitza una nova edició del Recapte.

En l'actualitat, i gràcies a 5 dels projectes que tracten la problemàtica de l'alimentació a la ciutat: Economat de VNG, Mensa del Cor de Càritas, Cafè Caliu de l'Associació Alè, Església Cristiana del Garraf i Església Evangèlica de Vilanova i la Geltrú es cobreixen les necessitats mínimes alimentàries de 3.300 persones, anualment.

Per aquest motiu, i diferència d'altres edicions, el Recapte del dia 1 vol servir per recollir principalment productes d'higiene personal. Una llista de 14 bàsics que inclouen sabó, xampú, maquinetes d'afaitar, raspalls i pasta dentífrica, compreses, tampons, bolquers o paper higiènic.

La recollida es farà en els supermercats Bon Preu, Lidl, Aldi, Condis, JR i Simply que són els que col·laboren amb l'Economat i amb els projectes d'alimentació de la Mesa, ja sigui amb l'aportació de les seves minves o amb donacions diverses.

Els productes que es recullin durant el Recapte es distribuiran des dels cinc projectes beneficiaris.

D'altra banda, com ja ve sent habitual en cada convocatòria del Recapte, és del tot imprescindible la participació de la figura del voluntari. En aquest sentit, i per tal de garantir el bon funcionament de la jornada, es necessiten un centenar de persones que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa, destinant una part del seu temps de lleure. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l'adreça recaptemesa@gmail.com o trucar al telèfon de l'Ajuntament de VNG 93 814 00 00 Extensió 3427. Els torns són de 3 hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00