Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/12/2015

Prèstec de gairebé dos milions d'euros per sanejar la tresoreria municipal

Neus Lloveras i Juan Luis Ruiz   Neus Lloveras i Juan Luis Ruiz

L'alcaldessa de la ciutat confia que els diners arribin en poques setmanes, un cop la Generalitat autoritzi el tràmit

El Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va aprovar ahir al vespre, amb els vots favorables de l'equip de govern (CiU i PSC), ERC i PP, el vot negatiu de C's i l'abstenció de la CUP i Som VNG, la contractació per la via d'urgència d'un préstec de sanejament per un import de 1.981.698,51 €, que han de servir per sanejar el romanent de tresoreria per a despeses generals negatiu, corresponent a la liquidació de l'exercici 2014.

Aquest matí en roda de premsa, l'Alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha dit que a banda del que suposaran els diners per la tresoreria, hi ha un aspecte molt important que és la recuperació de la confiança de les entitats bancàries en la gestió de l'Ajuntament. "D'aquesta aprovació jo destacaria dos aspectes positius. El primer és poder disposar de gairebé dos milions d'euros per continuar realitzant millores en la tresoreria, i el segon és que amb aquesta acció hem aconseguit recuperar el prestigi i la confiança de les entitats bancàries. Un aspecte que fins ara era realment difícil"

Neus Lloveras ha explicat que la voluntat de l'equip de govern és continuar millorant els comptes municipals, sense que afecti a cap dels serveis que actualment s'ofereixen a la ciutadania.

Un cop aprovada la contractació del préstec, cal esperar que la Generalitat de Catalunya doni l'autorització. Un tràmit que, l'alcaldessa confia sigui de poques setmanes, per tal que els diners arribin el més aviat possible.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00