Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/10/2015

16 entitats van participar a la mostra d'entitats de cooperació

La mostra d'entitats es va fer a la plaça de la Vila La mostra d'entitats es va fer a la plaça de la Vila

Dissabte es durà a terme un sopar solidari amb els afectats per terratrèmol del Nepal

 Aquest dissabte 17 d'octubre, coincidint amb el Dia Internacional per l'eradicació de la pobresa, va tenir lloc la VIII Mostra de Cooperació.

Al llarg de la tarda les 16 entitats participants varen mostrar a tota la ciutadania els seus projectes. Hi varen ser presents Cooperavida, Fundació privada Ramon Martí Bonet contra la ceguesa, Mans Unides, Oxfam-Intermón, Fundació Educació Solidària Escola Pia, Fundació Salut i Societat Sense Fronteres, Cooperacció, Fundació Vida Útil, CCONG Ajuda al Desenvolupament, Destino Etiòpia, Chhahari Catalunya, Acció Solidària amb el Sàhara, Sindicalistes Solidaris, Fundació Pau i Solidaritat, Casal Català Cuba Garraf, Garraf Coopera, l'Ajuntament i les entitats del Consell de Cooperació.

Més fotos de la Mostra AQUÍ

La Mostra d'enguany s'emmarcava dins dels actes de la campanya Vilanova amb el  Nepal. Les entitats participants varen preparar diferents activitats  amb la intenció de donar  a conèixer la vulnerabilitat que pateixen les persones dels països més pobres davant de les catàstrofes. 

La campanya Vilanova amb el Nepal, ha previst per aquest dissabte un sopar solidari a les 21 h a la Nau del Ferrocarril. El preu és de 15 euros pel sopar, i 10 euros si es vol col·laborar amb una fila 0. Els punts de venda dels tiquets són Casa Andreu, la botiga d'Oxfam-Intermón, i la regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Aquest sopar solidari compta amb la col·laboració de diferents patrocinadors com l'Associació de Concessionaris del Mercat, la Confraria de Pescadors, Llaguts de Vilanova, Tradicionarius, Pastisseria Blanch, pastisseria Abraham, Pastisseria Tretze, Grup Matas Arnalot, Pastisseria La Confiança i RD Impagos.

Els diners que es recullin es destinaran íntegrament a ONGs vilanovines que desenvolupaven projectes de cooperació al Nepal i s'han vist afectades pel terratrèmol.  Són entitats que, immediatament després de la catàstrofe que va afectar 30 dels 75 districtes del país, es van bolcar en fer arribar l'ajut d'emergència. Han passat uns mesos, però encara és necessària l'ajuda internacional per poder reconstruir equipaments, carreteres i cases, per tal de normalitzar les vides de les persones i comunitats afectades.

La campanya solidària amb el Nepal es va iniciar el mes de juny, i des d'aleshores s'ha fet una gala solidària al cinema Bosc amb el passi de la pel·lícula ‘Everest prohibido', i un concert solidari a La Daurada amb el Grup Amelie.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00