Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2014

Nova trobada de la Mesa de la Gent Gran

Blanca Albà, Francesc X. Sánchez, Ariadna Llorens, Neus Lloveras i Glòria Garcia van presidir la mesa Blanca Albà, Francesc X. Sánchez, Ariadna Llorens, Neus Lloveras i Glòria Garcia van presidir la mesa

L'objectiu d'aquestes reunions és informar i debatre els temes de ciutat i d'interès general d'aquest col·lectiu

Aquest dimarts 27 de maig es va desenvolupar la Mesa de la Gent Gran, que va reunir els representants de les associacions i entitats d'aquest col·lectiu i l'equip de Govern municipal, amb l'objectiu d'informar i de debatre els temes de ciutat i d'interès general d'aquest col·lectiu.

L'ordre del dia de la reunió va servir per tractar com s'estan desenvolupant i en quin moment de tramitació estan l'Ordenança de mesures per fomentar el civisme i la convivència, l'Ordenança sobre la tinença d'animals i el Pla de mobilitat urbana i sostenible. Totes aquestes ordenances compten i requereixen de la participació ciutadana, tant per la seva elaboració com per la posterior aplicació.

La Mesa també va tractar del futur nou hospital de la ciutat, actualment en fase de definició del Pla funcional, fet que ha de permetre la concreció de la tipologia de serveis i del nombre de llits que requerirà aquest hospital, d'acord amb el nombre de població a atendre i dels recursos assistencials ja existents a la comarca.

Finalment, l'equip de Govern també va informar i exposar als assistents la proposta d'actuació que planteja per a la Plaça del Port, destacant entre els seus actius la generació d'activitat econòmica, l'atracció de turisme i la creació d'un espai on els ciutadans podran gaudir de diferents serveis públics oberts a tothom.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00