Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2013

Augmenta el nombre de places disponibles per accedir a l'Escola de Música

Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat

La voluntat del centre és que, en dos anys, tots els alumnes que accedeixin a primer de Grau Elemental hagin passat pels dos cursos de preparació previs

L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat ha fet una reestructuració que permetrà donar cabuda a més estudiants, donada la demanada que hi ha hagut sempre per accedir al centre des del grau més baix. D'aquesta manera, l'equip directiu de l'escola ha aconseguit que en el proper curs siguin més els estudiants que puguin accedir als estudis musicals.

Així doncs, el centre augmenta per al curs vinent el nombre de places per realitzar Sensibilització 1 fins a 45 alumnes, fent un increment de 15 nous llocs disponibles, i 15 places per realitzar els estudis de Sensibilització 2. Així doncs, el total de noves places serà de 30 per al proper curs 2013-2014.

L'objectiu final és que tots els alumnes que, després de Sensibilització 2, passin a cursar primer de Grau Elemental tinguin la mateixa preparació prèvia de dos anys. Actualment els professors es troben que hi ha un desajust en el nivells musicals dels alumnes que arriben a primer. Això passa perquè, mentre alguns d'ells ja porten dos anys d'estudis (els que han fet Sensibilització 1 i Sensibilització 2), altres entren sense cap coneixement previ (són els que accedeixen directament a primer des del carrer).

Aquesta mesura compleix, doncs, un doble objectiu. A banda de donar resposta a la gran demanda que hi ha per part dels usuaris (cada nou curs sempre hi ha possibles nous estudiants que no poden accedir als estudis musicals), l'escola també podrà equilibrar el nivell dels diferents alumnes que arriben a primer de Grau Elemental.

Les edats per als diferents cursos són de 6 anys per a Sensibilització 1, 7 anys per a Sensibilització 2 i 8 anys per a primer d'Elemental. El termini de preinscripció ja ha finalitzat per aquests cursos. Per a tots els altres encara hi ha l'opció d'entrar en llista d'espera. Qui hi estigui interessat pot adreçar-se a la secretaria de l'escola, al carrer de l'Escorxador, 4 (telèfon 93 814 25 72).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00