Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2014

12 esportistes del Garraf tornen dels Special Olympics amb una vintena de medalles

    L'equip de natació   L'equip de natació

La delegació de Junts en Acció va participar a les disciplines d'atletisme, gimnàstica, natació, tennis i vela.

La delegació de Junts en Acció, formada per 12 esportistes de la comarca del Garraf, ha tornat de la seva participació als X Jocs Special Olympics amb una vintena de medalles. Del 30 d'octubre al 2 de novembre els joves atletes van participar en les diferents competicions d'atletisme, gimnàstica, natació, tennis i vela, amb molt bons resultats en cadascuna de les disciplines.

A banda dels resultats obtinguts, cal destacar de la seva participació el progrés de les seves capacitats, com la concentració, l'esforç, la solidaritat, l'adaptació, la paciència, el ritme, l'equilibri, la força, la resistència o la velocitat.

En atletisme hi ha participat quatre atletes. Els resultats van ser medalla de plata per Pau Albà, que competia en 80 metres masculins, medalla de bronzo per Kevin Morales que competia en 100 metres masculins, medalla d'or per Pau Cuadras i de bronzo per Kevin Morales, en 200 metres masculins, i quarta posició per Pau Albà. En 400 masculins Pau Cuadras va fer plata, Kevin Morales, bronzo, i Pol Fontanals va aconseguir la cinquena plaça. En llançament de pes, Kevin Morales es va endur la plata, Pau Cuadras el bronzo, i Pau Albà i Pol Fontanals van fer quart i cinquè lloc.

En la modalitat de gimnàstica artística, Gemma Fontanals va aconseguir tres medalles d'or en exercici de terra, exercici de salt i barra d'equilibris. Les tres plates van ser per Aina Ramon en els mateixos exercicis.
Jocs - gimnàstica
Les medalles en natació van ser per Marina Povedano que va aconseguir la medalla d'or en 25 metres esquena i medalla de plata en 25 metres crol. Abril Villaret va aconseguir la quarta posició en ambdues proves. En categoria masculina Lluís Milà va aconseguir dues medalles de plata en les proves de 25 metres crol i 25 metres esquena.

Ivan moreno ha estat el protagonista en la competició de tennis, aconseguint la medalla de plata. Per últim l'equip de vela, format per Toni Moll, David Santana i Víctor Cabello han aconseguir una merescuda cinquena posició, darrera d'equips d'Holanda i Àustria.

L'esdeveniment ha reunit a més de 1.600 esportistes de 12 països, 17 disciplines. En total hi ha participat 340 entrenadors i tècnics esportius, 500 voluntaris/es... i moltes famílies i persones que segueixen els passos dels atletes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00