Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/02/2017

El Club Patinatge Artístic Vilanova-La Fundació col·labora en la Marató d'estalvi contra la pobresa energètica

 Els grups d'Iniciació C i D del Club Patinatge Artístic Vilanova-La Fundació      Els grups d'Iniciació C i D del Club Patinatge Artístic Vilanova-La Fundació

Els equips del club han realitzat diverses accions per reduir el consum energètic i per donar visibilitat a la iniciativa

El Club Patinatge Artístic Vilanova-La Fundació col·labora en la 2a Marató d'estalvi contra la pobresa energètica que promou l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú juntament amb 11 ajuntaments catalans més. L'objectiu d'aquesta marató és promoure l'estalvi energètic en edificis municipals durant el mes de febrer de manera que els diners estalviats es destinin al programa Sumem Energies, que treballa amb famílies en situació de vulnerabilitat perquè tinguin un consum energètic sostenible.

A Vilanova i la Geltrú participen d'aquesta iniciativa equipaments municipals com l'Agència Pública d'Innovació Neàpòlis, la Casa Consistorial, les escoles Canigó i Arjau i el Centre Cívic i Esportiu La Collada. En cadascun d'aquests equipaments s'han creat comissions de treball formades per tècnics municipals, responsables de l'equipament i entitats usuàries per proposar accions conjuntes que fessin possible l'estalvi energètic durant aquest mes. En el cas del Centre Cívic i Esportiu La Collada una de les accions consistia en disminuir el consum d'aigua i gas en decidir no utilitzar el servei de dutxes de l'equipament per part del Club Patinatge Artístic Vilanova. Així mateix, els grups d'Iniciació C i D van realitzar una coreografia amb motiu d'aquesta marató per conscienciar i donar visibilitat a aquesta iniciativa d'estalvi energètic amb finalitat mediambiental i solidària.

patinatge 2
La 2a Marató d'estalvi contra la pobresa energètica que finalitzarà la setmana vinent, es va marcar el repte d'aconseguir la reducció d'un 10% en el consum d'electricitat, aigua i gas dels edificis municipals participants.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00