Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/04/2017

La Comissió de Treball del Descobrim Vilanova i la Geltrú treballa en l'actualització del projecte

Reunió de treball de la comissió del projecte Descobrim Reunió de treball de la comissió del projecte Descobrim

L'Escola Municipal d'Art i Disseny i de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria col·laboren en la creació del nou material

 La Comissió de treball del projecte Descobrim Vilanova i la Geltrú ha començat a renovar, revisar, actualitzar i adaptar el material actual. Es tracta de material pedagògic que permet explicar a l'alumnat les festes i tradicions de la ciutat.
Logo projecte descobrim
Aquest projecte, que va néixer l'any 1997 esdevé una eina de suport bàsica per al coneixement de la ciutat entre l'alumnat de Vilanova i la Geltrú. En aquest sentit, l'actualització de les unitats didàctiques i la possibilitat de treballar els continguts a través d'un suport adaptat a les noves tecnologies són les principals fites de la Comissió.

Professionals de l'educació, tècnics de les regidories d'Educació, escoles municipals, Participació i Cultura i Patrimoni museístic, formen part d'aquesta comissió que ja ha començat a actualitzar el contingut de les unitats didàctiques dirigides al cicle superior de primària.

Una novetat destacable és la incorporació de l'Escola Municipal d'Art i Disseny i de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú que col·laboren de forma desinteressada, en la creació de material digital i interactiu.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i els membres de la Comissió gestora del Projecte treballen perquè totes aquestes eines ajudin a l'alumnat de les escoles a estimar, respectar i millorar les festes i tradicions locals, i així com reforçar el compromís cívic dels infants amb la seva ciutat en el futur.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00