Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/10/2013

Dimecres finalitza el termini per presentar les propostes a la 1a Assemblea Municipal Oberta

  Les propostes han de ser sobre temes d'interès general de la ciutat Les propostes han de ser sobre temes d'interès general de la ciutat

L'assemblea se celebrarà el dissabte 16 de novembre a Neàpolis

Aquest dimecres, 16 d'octubre, és el darrer dia per presentar les propostes a la primera Assemblea Municipal Oberta de Vilanova i la Geltrú (AMO) que se celebrarà a Neàpolis el dissabte 16 de novembre.

L'assemblea és una nova iniciativa de participació ciutadana que impulsa l'Ajuntament, a partir d'una moció presentada per la Candidatura l'Unitat Popular, on es debatran les propostes d'interès general per la ciutat proposades per entitats i/o veïns i veïnes de Vilanova i la Geltrú.

Una comissió formada pel Defensor de la Ciutadania i el Departament de Participació serà qui s'encarregui d'agrupar les propostes segons la temàtica i sortejar, d'entre les acceptades, l'ordre de les sis ponències que es debatran a l'AMO.

D'altra banda, aquelles propostes que siguin aprovades per l'Assemblea es traslladaran a la Comissió informativa corresponent per al seu debat i per elevar al Ple municipal aquells acords que es creguin convenients.

El dilluns 28 d'octubre es publicaran les propostes que aniran a la 1a Assemblea i també s'obrirà un nou període per inscriure's com a públic assistent a l'assemblea.

En aquest enllaç es pot consultar la informació sobre el funcionament de l'AMO, i les propostes es poden presentar clicant directament aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00