Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/09/2015

Diumenge visita comentada a l'exposició de Daniel Argimon

La mostra es pot visitar fins a l'1 de novembre       La mostra es pot visitar fins a l'1 de novembre

La comissària de la mostra guiarà els assistents al Centre d'Art Contemporani La Sala per la mostra 'Argimon, ètica i estètica. 1929-1996'

Aquest diumenge 20 de setembre a les 12 del migdia tindrà lloc la visita comentada a l'exposició d'estiu del Centre d'Art Contemporani La Sala, a càrrec de la comissària de la mostra, Raquel Medina.
L'exposició "Argimon. Ètica i estètica (1929-1996)" fa un recorregut pels punts essencials de tota la trajectòria de l'artista Daniel Argimon, de gairebé mig segle, i pretén ser no només un merescut homenatge, sinó també una redescoberta i una inexcusable posada en valor de les aportacions de l'artista al patrimoni universal de la pintura catalana.

Daniel Argimon (1929-1996) és un exemple dels artistes de la segona avantguarda que triomfaren arreu del món durant els anys seixanta i setanta i que encara són desconeguts a casa nostra, exponent de l'informalisme matèric català.

A la mostra, i per gentilesa de la família Argimon (que cedeix pràcticament totes les obres de l'exposició), es podran veure per primer cop alguns llibres i quaderns de viatge.
La visita es gratuïta i cal fer la reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01 o bé al correu electrònic lasala@vilanova.cat
La mostra es podrà visitar fins a l'1 de novembre al Centre d'Art Contemporani LA SALA de Vilanova i la Geltrú.

Pel que fa a les activitats complementàries, destaquen altres visites comentades a càrrec del personal de La Sala els diumenges 18 d'octubre i 1 de novembre a les 12 h. També es farà un taller infantil diumenge 25 d'octubre a les 12 h amb places limitades, pel qual cal fer reserva prèvia.

Més informació en aquest dossier de premsa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00