Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/04/2016

Vilanova i la Geltrú tindrà festivals

La concentració es farà dissabte 16 a les 20 h a la plaça de la Vila     La concentració es farà dissabte 16 a les 20 h a la plaça de la Vila

El govern municipal dóna suport a la mobilització que les entitats juvenils i culturals de la ciutat han organitzat per dissabte sota el lema 'No fem soroll, fem cultura'

"Hem de garantir el descans de la ciutadania, però també hem de garantir tenir una ciutat on hi hagi vida, on se segueixin generant activitats culturals, que són un element de riquesa i de cohesió social".
Aquest és el posicionament de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Teresa Llorens, davant la mobilització "No fem soroll, fem cultura!" que han convocat entitats juvenils i culturals de la ciutat per dissabte que ve.
"La nostra és una ciutat que té un teixit associatiu ric, i que no podem deixar perdre". Per això l'Ajuntament dóna suport a la iniciativa de les entitats, i continua treballant per garantir l'organització de festivals musicals

Recordem que la mobilització s'ha convocat pel malestar que ha creat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·lant la llicència per a la celebració del festival Nowa Reggae de l'any 2011. Un sentència que ha creat un precedent i que preocupa la coordinadora d'entitats juvenils i culturals de VNG, que la veu com "un atac directe a l'activitat cultural vilanovina que tant ens caracteritza". La coordinadora també ha mostrat el seu suport a l'Ajuntament en tot aquest afer.

L'Ajuntament està treballant amb la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis per aconseguir modificacions legislatives sobre esdeveniments a la via pública, que facilitin la celebració de concerts i festivals a tot Catalunya.

Sota el lema 'No fem soroll, fem cultura!', la concentració s'ha convocat el proper dissabte 16 d'abril a les 20 hores a la plaça de la Vila.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00