Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/06/2015

Preinscripcions als tallers artístics de l'Escola Municipal d'Art i Disseny

A banda de Cicles Formatius de Grau Superior, l'EMAiD ofereix diversos tallers artístics   A banda de Cicles Formatius de Grau Superior, l'EMAiD ofereix diversos tallers artístics

L'EMAiD obre dimecres les preinscripcions als tallers infantils, i les matriculacions als tallers artístics i al curs preparatori per als CFGS d'Arts Plàstiques i Disseny

Tothom qui estigui interessat en algun dels tallers artístics que ofereix l'Escola Municipal d'Art i Disseny per al curs vinent, ha de tenir present aquestes dates:

De dimecres 10 fins dimecres 17 de juny es poden fer les preinscripcions als Tallers d'Art Infantil I (de 6 a 9 anys), i II (de 10 a 12 anys).

De dimecres 10 fins divendres 26 de juny es faran les matriculacions per als Tallers Artístics de Dibuix artístic, Pintura, Ceràmica, Fotografia digital, Tall i confecció (moda), i Gravat i estampació.

També de dimecres 10 fins divendres 26 de juny es pot fer la matriculació per al Curs Preparatori adreçat a l'alumnat que vol preparar-se per a les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny.

Es pot demanar més informació per correu electrònic emaid@vilanova.cat, trucant al telèfon 93 893 28 46, o bé consultant la web de l'escola www.vilanova.cat/emaid.

Per formalitzar les inscripcions i matriculacions, cal anar a l'EMAiD, al número 8 de la plaça de les Casernes. L'horari d'atenció al públic és els matins, de dilluns a divendres d'11 a 13 h, i les tardes de dilluns, dimarts i dijous, de 17 a 19 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00