Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/01/2015

L'Ajuntament de VNG demana l'aturada de les revisions cadastrals per la presència d'errors

L'Ajuntament demana l'aturada de les revisions cadastrals per presència d'errors

S'han rebut queixes ciutadanes per les darreres notificacions que han rebut de la Gerència del Cadastre

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha demanat a la Gerència Regional del Cadastre que aturi les notificacions cadastrals que està realitzant a la ciutat, ja que s'hi estan detectant errades. Des de fa uns dies l'Ajuntament ha atès queixes ciutadanes perquè apareixen dades errònies en les notificacions que ha enviat la Gerència.

El juny de 2014 el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques va incloure el municipi de Vilanova i la Geltrú en el procés de "regularització cadastral" previst a la Llei del Cadastre. Els treballs a realitzar en aquesta regularització s'han desenvolupat al llarg del segon semestre de 2014 a partir de les dades que verificava el mateix cadastre.

Com a conseqüència de les diferències detectades, el cadastre està notificant les propostes d'acord d'alteració cadastral amb la finalitat de comunicar als interessats les dades resultants del procés i que puguin formular al·legacions. En els darrers dies diversos ciutadans i ciutadanes s'han adreçat a les oficines municipals per informar-se sobre aquestes notificacions i per manifestar l'existència d'errors i incorreccions en els treballs realitzats.

Davant les queixes provocades, l'alcaldessa ha demanat a la Gerència Regional del Cadastre que aturi l'enviament de noves propostes d'alteracions cadastrals. La setmana que ve Neus Lloveras es reunirà amb el gerent del cadastre per tractar aquesta qüestió i valorar possibles solucions per a les notificacions errònies ja enviades.

D'altra banda, les persones que vulguin obtenir més informació o aclariments sobre les notificacions rebudes poden adreçar-se al Departament de Gestió Tributària de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00