Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2015

Música en família a l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat

Els tallers es faran dimecres a la tarda o divendres al matí    Els tallers es faran dimecres a la tarda o divendres al matí

La segona edició d'aquests tallers per a pares, mares i nadons es posa en marxa aquest mes de gener

Aquesta setmana s'han obert a l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat les inscripcions per al segon bloc del taller “Música en família”, dirigit a nadons de 4 a 36 mesos acompanyats pel pare o la mare.

El curs serà impartit per Victòria Carbó, especialista en educació musical primerenca. Començarà el 13 de gener, i es podrà fer els dimecres o els divendres, en un bloc de 8 sessions de 45 minuts cadascuna. L'horari dels dimecres és de 17 a 18 h per a infants de 18 a 36 mesos, i de 18 a 19 h per a nadons de 4 a 18 mesos. Els divendres al matí les sessions es fan a les 10.30 h en horari únic.

Viure la música des de ben petit estimula un munt de competències socials i cognitives, i ajuda al desenvolupament de les capacitats físiques i intel·lectuals.

L'objectiu de fer música des de ben petit ha de ser la immersió del nadó dins del món musical pel que fa a mètriques, ritmes, modes, harmonies i estils i, de la mateixa manera que l'infant s'impregna de la llengua materna fins arribar a poder-la parlar i escriure, s'impregni de la música per a poder comprendre-la, gaudir-la i expressar-se amb ella, d'una manera o una altra, tota la vida.

Per a més informació adreceu-vos a la secretaria de l'Escola de Música i Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, al carrer de l'Escorxador número 4, al telèfon 93 814 25 72, o al correu electrònic ecmusica@vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00