Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2014

L'Ajuntament publica l'estat d'execució de les 500 accions del Pla d'Actuació Municipal

Neus Lloveras i Ariadna Llorens Neus Lloveras i Ariadna Llorens

Ja es possible consultar l'estat del PAM i fer comentaris a través del web municipal

L'Ajuntament ha creat un aplicatiu informàtic dins de vilanova.cat que permet visualitzar l'estat de les accions incloses dins del Pla d'Actuació Municipal, el PAM. Arran d'aquesta publicació, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha reiterat la seva voluntat de "treballar amb transparència", facilitant a la ciutadania estar al corrent de l'estat d'execució de les diferents accions i també de fer-hi aportacions i comentaris.

Lloveras ha explicat que periòdicament es fa una revisió de les propostes que es van fer a principis del mandat. "Actualment l'estat d'execució és del 75% global". Per l'alcaldessa aquesta web "és una nova eina de transparència i també de participació. Ens interessa molt tenir el retorn de la ciutadania. Es un nou pas cap el portal del govern obert."

La regidoria de Tecnologies de la Informació, Ariadna Llorens, ha destacat que l'aplicatiu "està fet amb recursos propis, a cost 0 i amb voluntat de perdurar". Llorens s'ha mostrat a favor de "la política fonamentada en fets reals, en indicadors" i ha apostat també pel govern obert, perquè “la ciutadania faci seva la gestió municipal".

El PAM és un document estratègic i de planificació que defineix quins són els objectius, les línies a seguir, les intencions i les accions més rellevants de l'acció del Govern municipal per al període 2011-2015.

Conté fins a 500 accions a realitzar, 10 objectius a assolir i un paquet de valors que determinen la manera d'actuar. El document conté les aportacions extretes d'un procés de participació amb les entitats de la ciutat mitjançant meses sectorials que es van dur a terme a l'inici del mandat.


Consulta l'estat d'execució del PAM:
http://governobert.vilanova.cat/pam2011-2015/index.aspx
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00