Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/07/2016

Obert el termini per optar a veure la diada castellera de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de juliol

 L'Ajuntament de VNG i els Pabordes de la Festa Major ofereixen de nou la possibilitat a sis persones i acompanyant de gaudir de l'exhibició castellera de Festa Major del dia 30 de juliol des dels balcons de la casa consistorial.

Tothom qui vulgui participar en el sorteig té temps fins al dia 25 de juliol per fer la seva sol·licitud. Només cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions ja es poden realitzar des d'avui divendres per Internet al web municipal (AQUÍ)
o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament i en l'horari habitual.

El dimarts 26 de juliol, a les 18 h, es farà el sorteig en un acte públic al saló de Plens de l'Ajuntament i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. Cinc dels noms sortiran d'entre les sol·licituds presentades i la sisena entre les persones presents al sorteig.

Aquest és el cinquè any en què es du a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.

La Diada castellera de Festa Major comptarà amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00