Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/05/2013

L'hora del conte 'les lletres i jo' a la biblioteca Joan Oliva

El conte s'adreça especialment a infants a partir de cinc anys i les seves famílies   El conte s'adreça especialment a infants a partir de cinc anys i les seves famílies

El conte, d'Iriada Llucià i Alícia Bailey tracta sobre la dislèxia

Aquest dissabte, a les 12 del migdia, es presenta a la biblioteca Joan Oliva i Milà el llibre 'Les lletres i jo'. Un conte sobre la dislèxia, d'Iriada Llucià i Alícia Bailey. Es tracta de l'aproximació a través d'aquest conte a la problemàtica de molts nens i nenes per aprendre les lletres i començar a llegir i també compartir les vivències o coneixements de les pròpies autores per ajudar les famílies que viuen molt de prop aquesta disfunció.

La dislèxia és el trastorn per excel·lència del llenguatge escrit. Les persones que la pateixen es caracteritzen per tenir una lectura i escriptura menys fluida que la resta d'infants. La lectura de les paraules no és global, sinó síl•laba a síl·laba o, fins i tot, so a so. Poden ometre, substituir i invertir lletres a l'hora de llegir. No veuen la paraula globalment a primer cop d'ull, l'han de desxifrar.

Aquesta activitat va adreçada a nens i nenes a partir de 5 anys i les seves famílies.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00