Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2014

Últims dies per participar al sorteig de 5 acreditacions per veure els castells des del balcó de l'Ajuntament

   Actuació dels Bordegassos en l'exhibició castellera de 2013  Actuació dels Bordegassos en l'exhibició castellera de 2013

Dilluns acaba el termini i dimarts es farà el sorteig, que rifarà una sisena acreditació entre el públic assistent

Dilluns vinent, 28 de juliol, finalitza el termini per sol·licitar poder veure l'Exhibició castellera de Festa Major, des dels balcons de l'Ajuntament de VNG.

El dimarts, 29 de juliol, es farà el sorteig de les cinc acreditacions dobles, entre totes les persones que s'hagin inscrit. A més, tal i com ja es va fer l'any passat, es sortejarà una sisena acreditació doble entre el públic assistent al sorteig que començarà a les 13.30 hores al saló de Plens de l'Ajuntament.

Tothom qui vulgui participar encara pot formalitzar la seva sol·licitud. Només cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions es poden realitzar per internet (feu click aquí) o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament i en l'horari habitual.

Aquest és el tercer any en què es du a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00