Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/08/2016

Segueixen les obres de manteniment i conservació a les escoles públiques de la ciutat

Obres de manteniment a l'escola el Margalló Obres de manteniment a l'escola el Margalló

El Cossetània estrena façana i el Margalló rehabilita alguns dels seus serveis

Al llarg d'aquest estiu segueixen les obres de manteniment i conservació dels centres docents públics d'educació infantil i primària de la ciutat. I en aquest sentit, s'estan acabant de realitzar els treballs a les escoles Cossetània i el Margalló.

Quant al Cossetània, i coincidint amb la celebració del seu cinquantenari de la seva fundació aquest proper curs, en aquest centre s'ha fet un treball integral a la façana, que s'ha repintat completament, incloent les canals, els baixants i els marcs. Altres treballs previstos eren pintar els passadissos en les dues plantes, penjar-hi cartelleres i posar-hi suro, pintar els tubs d'aigua de la cuina, repassar sanitaris o el trasllat de mobiliari.

Una altra escola on s'estan acabant d'enllestir aquests treballs de manteniment és el Margalló, on s'han remodelat els serveis. Altres previsions eren pintar passadissos i pintar-ne els suros, canviar tapes de les llums, canviar florescents i traslladar mobiliari.

Anualment, el Servei d'Educació de l'IMET recull les necessitats i les obres relatives al manteniment dels centres docents públics d'educació infantil i primària, i que cal efectuar durant l'estiu per no interferir en l'activitat docent i acadèmica del curs.

Aquestes tasques són unes de les línies de treball prioritàries d'Educació i és per això que enguany s'ha augmentat la partida pressupostària destinada a obres menors.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00