Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/09/2014

El 3 i 4 d'octubre se celebraran els tallers participatius 'Parlem del passeig Marítim i de la plaça del Port'

 Imatge del passeig Marítim         Imatge del passeig Marítim

La ciutadania es pot inscriure per participar-hi del 18 de setembre a l'1 d'octubre

El 3 i 4 d'octubre se celebraran els tallers participatius ‘Parlem del passeig Marítim i de la plaça del Port'. Mitjançant dues sessions de treball es recolliran les idees sobre la reordenació d'aquest espai. 

Per facilitar la participació de la ciutadania el Taller d'Idees sobre el passeig Marítim i la plaça del Port es realitzarà en horari de matí i tarda, el divendres 3 d'octubre de 18 a 21 h i, el dissabte 4 d'octubre de 10 a 13 h. Hi poden participar els representants d'entitats i/o la ciutadania a títol individual (essent majors de 16 anys) 

Tothom qui vulgui participar en el procés 'Parlem del passeig Marítim i de la plaça del Port' caldrà que s'inscrigui del 18 de setembre a l'1 d'octubre a través de la carpeta ciutadana; a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de VNG o als centres cívics municipals.

Els tallers es realitzaran a la sala d'actes del Pòsit de Pescadors, (carrer dels Magatzems Nous, 17). Les aportacions recollides durant els tallers serviran com a punt de partida del  plec de clàusules administratives per a la convocatòria d'un concurs d'idees per a l'ordenació del front marítim de VNG amb una nova ordenació del passeig Marítim i de la plaça del Port. 

Un cop elaborats els projectes del concurs d'idees es convidarà de nou a la ciutadania a participar del projecte.

Inscripció als tallers

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00