Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/10/2015

Bona acollida dels actes al voltant de la Setmana de la Mobilitat

La nova línia de bus directa a Barcelona i els horaris i itineraris dels diferents serveis que hi ha a la ciutat van centrar les demandes majoritàries dels participants a l'activitat 'Coneix el teu bus'

La Mobilitat Sostenible i Segura ha estat protagonista del cap de setmana a Vilanova i la Geltrú. Les activitats organitzades per la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que proposava la Generalitat de Catalunya, han tingut una resposta notable per part de la ciutadania que s'hi ha sumat participant-hi.

Dissabte la plaça de les Neus va acollir l'activitat ‘Coneix el teu bus'. Per primera vegada les tres empreses operadores del serveu públic de transport de viatgers a la ciutat, Transports Ciutat Comtal; Plana i Monbus, van col·laborar en l'activitat per tal que la ciutadania s'informés i conegués en primera persona les diferents opcions al seu abast a l'hora d'utilitzar aquesta modalitat de transport públic. Més dues-centes persones van acostar-se fins a la plaça de les Neus, de les 12.00 a les 13.30 h per tal de veure 'in situ' els vehicles corresponents a cadascuna de les operadores esmentades. Informació sobre els horaris, els recorreguts i sobretot de la posada en marxa del nou servei directe a Barcelona, el nou servei busexprés.cat van centrar l'atenció de bona part del públic assistent.

Diumenge l'activitat preparada estava adreçada a un públic majoritàriament familiar. La proposta va consistir en fer una passejada en bicicleta per la ciutat. La sortida es va fer a les 10.30 h del parc de Baix-a-mar i hi van participar al voltant d'un centenar de persones, entre les quals hi havia els regidors de Medi Ambient, Gerard Llobet; d'Esports, Blanca Albà; de Seguretat Ciutadana, Glòria Garcia.

bicicletada


En ambdues activitats tots els participants van ser obsequiats amb un exemplar del Diari de Vilanova.

més imatges

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00