Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/11/2015

L'Oficina Jove Garraf participa en la Trobada Tècnica de Joventut de Barcelona 2015

Els representants de l'Oficina Jove Garraf durant la ponència     Els representants de l'Oficina Jove Garraf durant la ponència

Sota el lema 'La relació entre municipis i Oficina Jove' es va presentar l'experiència i el model de l'oficina ubicada a Vilanova i la Geltrú

L'Oficina Jove Garraf va participar la setmana passada a la Trobada Tècnica de Joventut de Barcelona. Un espai on professionals de joventut de tot Catalunya es reuneixen per treballar per demarcacions sobre algun àmbit concret.

Sota el títol de "La relació entre municipis i Oficina Jove" tècnics dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú i Sitges i del Consell Comarcal del Garraf van presentar l'experiència i model de l'Oficina Jove Garraf.

La Trobada Tècnica vol servir per avançar en l'articulació de les polítiques de joventut associades a les Oficines Joves en l'àmbit comarcal, a partir de la reflexió sobre la pròpia experiència professional. Dins dels objectius hi ha poder compartir estratègies organitzatives per articular les actuacions de les oficines comarcals, reflexionar entorn les oportunitats de coordinació i treball en xarxa, i identificar els criteris que contribueixen a la millora de la cobertura dels serveis de les Oficines Jove al seu territori de referència, atenent als diferents rols de les administracions locals implicades.

L'Oficina Jove Garraf va néixer l'abril del 2009, fruit d'un conveni entre la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la voluntat de sumar esforços i recursos per tenir una oficina d'emancipació juvenil d'abast comarcal. L'Oficina Jove Garraf era la tercera de Catalunya i la primera de la demarcació de Barcelona. En l'actualitat n'hi ha més de trenta a tot Catalunya.

Després de la trobada a Barcelona, l'Oficina Jove Garraf també ha estat convidada a presentar el seu model a la Trobada Tècnica de Joventut de Tarragona, que s'ha de celebrar el dijous 3 de desembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00