Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2015

Artistes de la comarca participen al Terratdart

La mostra es va inaugurar dissabte i es podrà visitar fins al 22 de desembre     La mostra es va inaugurar dissabte i es podrà visitar fins al 22 de desembre

Una vintena d'artistes locals i comarcals inauguren una exposició al terrat de l'Hotel Cèsar en motiu del 125è aniversari de l'establiment

La regidora de Cultura Teresa Llorens va assistir dissabte a la inauguració del Terratdart, una original mostra d'obres d'art que ha inaugurat l'Hotel Cèsar de la ciutat al seu àtic, en motiu de la celebració del seu 125è aniversari.

L'activitat està promoguda pel pintor vilanoví Joan Nadal, i hi participen una vintena d'artistes: Jessica Aguero, Sergi Aznar, Maria Becerro, Marc Brunat, Susana Escardó, Vinyet Garcia, Aura Gumà, Mercè Insencer, Sergio Marín, Maria Martínez, Sònia Martínez, Toni Masana, Claudia Mihai, Xavi Pascual, Aitor Requena, Esther Sampietro, Juanma Sánchez, Francesc Serra i Montse Virgili.

Terratdart petita

Els artistes van fer una visita comentada per les obres exposades, que es podran visitar fins al 22 de desembre, i van participar després en un dinar especial amb tertúlia artística.

Teresa Llorens recordava en la inauguració que "activitats com aquesta ens ajuden a potenciar la creació a la nostra ciutat, en la línia del programa de suport a la creació de l'Ajuntament. Ens alegra saber que hi ha iniciatives privades, en aquest cas des del món de la restauració, que aposten per la cultura. I és que la cultura d'una ciutat no la fa només l'Ajuntament".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00