Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/11/2011

L'Esportiu la Piscina celebra el seu segon aniversari

Una de les sessions infantils    Una de les sessions infantils

La pluja ha provocat la suspensió dels actes que s'havien de celebrar a l'aire lliure. El Centre Municipal d'Esport i Salut compta actualment amb més de 3.600 abonats

El Centre Municipal d'Esport i Salut Esportiu la Piscina ha celebrat, durant el matí d'avui, el seu segon aniversari amb una jornada plena d'activitats esportives molt diverses i adreçades a tots els públics.

La pluja ha provocat la suspensió de diverses activitats que s'havien de realitzar a l'aire lliure, com la caminada fins el Racó de Santa Llúcia, les exhibicions d'spinning i la zona d'inflables, de manera que la celebració s'ha centrat a l'interior de les instal·lacions. 

Centre Municipal d'Esport i Salut Esportiu la Piscina
En aquest sentit, la jornada ha estat marcada per la realització de diverses activitats esportives dirigides tant a infants, com les sessions d'aeròbic, body jam i expressió corporal, com a adults, amb les classes de body jam, body combat i aeròbic latino. A més a més, també s'han dut a terme una xocolatada, els tallers Tècniques d'entrada cap a la piscina i Activitat física en família, i l'aquagim multiespai, que estaven oberts a tots els públics. 

Centre Municipal d'Esport i Salut Esportiu la Piscina
La celebració ha comptat amb la presència de Neus Lloveras, alcaldessa de VNG, i Joan Giribet, regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, que han visitat les instal·lacions acompanyats dels seus responsables.

Més de 3.000 abonats
El Centre Municipal d'Esport i Salut Esportiu la Piscina compta actualment amb més de 3.600 abonats, fet que demostra la bona acollida d'aquesta instal·lació des de la seva inauguració ara fa dos anys. A més, a banda d'aquests abonats, el centre esportiu també dóna servei a més de 2.000 nens i nenes, de 3 a 16 anys, que realitzen cursets de natació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00