Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/10/2016

La celebració de la primera FoixRide convenç organització i participants

    Fotografia: Sulepol Fotografia: Sulepol

La prova ciclista mixta va comptar amb 65 parelles

El bon temps va acompanyar els ciclistes de la primera edició de la Foix Ride, celebrada diumenge. Una prova de caràcter no competitiu per parelles mixtes que va comptar amb 130 inscrits.

La singularitat d'aquesta prova va atraure ciclistes de poblacions d'arreu de Catalunya com Molins de Rei, Borges Blanques, Tarragona o Reus, així com de Vilanova i la Geltrú que comptava amb una quarantena de participants.

Tan ells, com l'organització de l'esdeveniment esportiu a càrrec de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG, amb el suport de la Unió Ciclista Vilanova, han valorat positivament l'activitat. Principalment es van mostrar satisfets pel recorregut a través de camins i carreteres amb poc trànsit, així com per l'entorn que oferien les instal·lacions del Càmping Vilanova Parc, punt de sortida i arribada de la cursa.

L'organització vol agrair especialment la tasca realitzada per la trentena de voluntaris i voluntàries, al llarg del matí, així com al cos dels Mossos d'Esquadra i del SEM.

Imatges de la jornada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00