Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2014

Es fa pública la imatge del Carnaval 2014

null

La FAC presenta el cartell d'enguany, obra de Bernat Soler, i el material de marxandatge que posarà a la venda a la botiga instal·lada al Toc

"Recuperar l'essència del Carnaval". Aquesta era la premissa que donava la Junta de la FAC al dissenyador Bernat Soler perquè realitzés el cartell d'enguany. I aquest diumenge es va desvetllar el misteri en l'acte de presentació del Carnaval 2014 que es va dur a terme al Pòsit de Pescadors. 

Presentació del Carnaval 2014

Un cop feta pública la imatge, el propi dissenyador va ser l'encarregat d'explicar el procés creatiu que va seguir per arribar al cartell d'enguany, on es veu, o s'intueix, la figura d'en Carnestoltes amb la roba interior baixada i bruta de xató. Per a Bernat Soler era "despullar el Carnaval" per tornar a trobar la seva essència, la seva particularitat i el seu vilanovisme, els inputs que li havien adreçat els membres de la FAC a l'hora d'encarregar-li la imatge d'enguany.

En la mateixa línia s'expressava Pep Sendrós, president de la FAC, quan parlava de recuperar l'essència del Carnaval i tornar a la sàtira tan característica del nostre Carnaval. Sendrós explicava que aquesta nova Junta, que s'estrena aquest any, s'ha marcat com a objectiu retrobar el caràcter genuí del Carnaval vilanoví, guardant els protocols de vestimentes, o marcant un règim intern per evitar aquelles situacions que en ocasions han desvirtuat el nostre Carnaval, entre d'altres.

En la seva intervenció, Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat, fa lloar l'esforç que ha fet la nova Junta de la FAC per recuperar actes que havien caigut de la programació per ajustos econòmics i les ganes que han demostrat per presentar una programació àmplia i variada.

El públic assistent a la presentació va rebre el programa imprès i va poder comprar productes de marxandatge, samarretes, dessuadores, domassos, punts de llibres, etc., que, a partir del dia 22 de febrer es podran trobar a la botiga instal·lada al Toc. 

Marxandatge Carnaval

- Carnaval 2014
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00