Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2015

Diumenge, Mercat de segona mà i d'intercanvi al Parc de Baix-a-mar

Excepcionalment el mercat es farà al Parc de Baix-a-mar   Excepcionalment el mercat es farà al Parc de Baix-a-mar

El mercat, emmarcat dins la Fira Blauverd, vol potenciar l'intercanvi de productes relacionats amb el medi marí

Aquest diumenge 7 de juny el Mercat de segona mà i d'intercanvi canvia el seu emplaçament habitual i es trasllada al Parc de Baix a Mar

El canvi d'ubicació es fa, de manera excepcional, per tal d'integrar aquesta activitat dins el marc de la Fira del mar i del medi ambient Blauverd, que se celebra al barri de Mar aquest cap de setmana, fruit de la fusió de les fires Expo Mar i Ambienta't.

La 13a edició del Mercat de Segona mà i d'intercanvi comptarà amb 340 parades on el visitant podrà trobar productes de tota mena, si bé en aquesta ocasió es fomentarà que estiguin relacionats amb la platja, el medi marí i la nàutica. El mercat estarà obert de 10 a 14 hores

La iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, pretén afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les "3 R": reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s'hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estoc.

Com també ve sent habitual en les darreres edicions, el Mercat comptarà amb elements que fomentin les conductes responsables i respectuoses cap al medi ambient. Així doncs, en aquesta ocasió també hi haurà un inflable infantil que afavoreix el correcte reciclatge dels residus que es generen a la llar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00