Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/09/2015

Amelie i K-liu, diumenge en un concert solidari amb el Nepal

Actuació a La Daurada per recollir fons per ajudar a pal·liar els efectes dels terratrèmols del mes de maig

El Grup català Amelie i els vilanovins de K-liu actuaran diumenge, 20 de setembre, a La Daurada en un concert solidari amb el Nepal. Aquest concert forma part de les activitats solidàries que algunes entitats de la ciutat i l'Ajuntament van posar en marxa després dels terratrèmols del mes de maig. L'entrada val 15 € dels quals 3 € es donaran al Nepal, i es poden adquirir electrònicament al www.ladauradabeachclub.com, així com a la botiga de Discos Andreu de Vilanova i la Geltrú o a la Botiga de La Bel de Sitges. Es preveu l'assistència d'unes 500 persones

El maig de 2015, Nepal va patir 2 grans terratrèmols que al costat de les més de 100 rèpliques i l'arribada dels monsons van ocasionar la mort de més de 8.600 persones, incomptables ferits i la pèrdua de cases, collites, escoles, equipaments...

Tot i que ha deixat de ser noticia i haver arribat els primers auxilis per pal·liar les necessitats més urgents, els efectes continuen. Els treballs de reconstrucció d'escoles, serveis sanitaris, habitatges, potabilitat d'aigua etc. són lents i es calcula es necessitarà més de 20 anys per recuperar el país.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, així com alguns col·lectius de la ciutat i les entitats de cooperació que tenen projectes al Nepal es varen mobilitzar ràpidament per fer arribar l'ajuda més immediata. Alhora que s'iniciava una campanya conjunta amb la resta d'entitats amb la finalitat d'organitzar diferents accions per recollir diners i destinar-ho a projectes de reconstrucció.

En el marc de la Mostra d'Entitats de Cooperació, el 17 d'octubre, s'han organitzat diferents accions. El mes de juny ja es va fer al Bosc Cinema el passi d'una pel·lícula, destinant el preu de l'entrada a la campanya. El dia de la Mostra d'Entitats de Cooperació a la tarda a plaça de la Vila s'organitzarà una gimcana que comptarà amb la participació de les Entitats de Cooperació. També es farà un sopar solidari, que encara no té data, amb una subhasta per recollir fons.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00