Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/06/2013

Presentació dels treballs finals del curs 'Desenvolupament de productes audivisuals multimèdia interactius'

El curs s'ha realitzat a Neàpolis amb el suport tècnic i professional del Canal Blau    El curs s'ha realitzat a Neàpolis amb el suport tècnic i professional del Canal Blau

Es tracta d'un nou curs del SOC impartit per l'IMET i adreçat a persones aturades amb estudis de batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior

L'auditori de Neàpolis va acollir la presentació dels projectes finals del curs 'Desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius' que ha impartit l'IMET durant els mesos de març, abril i maig d'enguany a les mateixes instal·lacions de l'Agència Pública d'Innovació, Neàpolis.

Aquest ha estat un dels cursos del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ofertats per l'IMET i adreçat a persones en situació d'autr i amb certificat de professionalitat de nivell 3, és a dir amb un nivell d'estudis previ equivalent a Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior. El grup estava format per 15 alumnes que han realitzat un total de 180 hores de formació.

El programa formatiu estava estructurat en dos mòduls, un primer sobre els recursos narratius i tècnics per al desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia i un segon mòdul sobre el tractament i l'edició de fonts per a productes audiovisuals multimèdia. Tot el programa formatiu s'ha realitzat utilitzant els recursos tècnics i el suport dels professionals de Canal Blau Televisió.

En l'acte celebrat a l'auditori de Neàpolis, els alumnes van presentar els seus projectes enregistrats en edificis com el Mercat muncipal del Centre o el mateix edifici de Neàpolis.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00