Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/06/2015

Els expositors valoren amb un notable la fira BlauVerd

La fira del Mar i del Medi Ambient s'ha celebrat amb èxit aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú

Els expositors de la fira BlauVerd l'han puntuat amb un notable. Aquesta és una de les primeres dades que s'han extret de l'enquesta de satisfacció que es va dur a terme aquest cap de setmana durant la celebració de la Fira del Mar i del Medi Ambient a la rambla de la Pau. La totalitat dels resultats d'aquestes enquestes els facilitarà al llarg de les pròximes setmanes l'empresa municipal PIVSAM, que s'ha encarregat de la gestió de la fira. D'altra banda, les enquestes fetes als visitants desprenen, en una primera ullada, que la fira el hi ha semblat bé o molt bé de forma àmpliament majoritària.

La bona climatologia del cap de setmana també va ajudar molt a l'èxit de la proposta de BlauVerd, una fira que ha nascut de la voluntat de fusionar dues fires d'organització totalment municipal com eren Expomar i Ambienta't. En aquest sentit BlauVerd ha respost a l'objectiu de desenvolupar accions relacionades amb el mar i el medi natural.

BlauVerd ha aconseguit reunir, en aquesta primera edició, un total de 94 expositors, dels quals una vintena eren entitats. S'han pogut veure parades d'alimentació, d'artesania i de pintors, així com la presència de cossos de Seguretat i Protecció Civil. La fira també ha destacat per un ampli volum d'activitats, gairebé una vuitantena, on han destacat els concerts, les xerrades de l'Àgora, les passejades a bord de vaixells i catamarans, circuits de motos i cotxes elèctrics, tallers d'estalvi energètic o projeccions de documentals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00