Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/01/2014

L'Ajuntament de VNG i el Club de Futbol Vilanova formalitzen els acords per a la viabilitat de l'entitat esportiva

La regidora d'Esports de l'Ajuntament i el president del CF Vilanova durant la comparteixença de premsa      La regidora d'Esports de l'Ajuntament i el president del CF Vilanova durant la compareixença de premsa

La regidora d'Esports, Blanca Albà, destaca la voluntat i l'esforç de totes les parts per trobar solucions

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, i el president del Club de Futbol Vilanova, Àngel Calvo, han formalitzat els acords que permeten garantir la viabilitat econòmica del club vilanoví.

Els acords que ho fan possible són el compromís municipal d'abonar els 38 mil euros de subvenció pendents, entre els mesos de gener i abril. Així mateix l'Ajuntament ha accedit concedir el 100% de la gestió de la publicitat de l'Estadi, per un període de dos anys prorrogables. L'últim punt de l'acord fa referència a la possibilitat d'instal·lar per part del club maquines expenedores tant en espais de l'Estadi com de l'Annex.

Blanca Albà ha volgut destacar la capacitat que han demostrat ambdues parts per trobar solucions enfront un objectiu comú i que no era altre que buscar la viabilitat del club i la continuïtat del seu projecte esportiu. "Com ajuntament valorem molt positivament el projecte que està duent a terme l'actual junta directiva, sobretot pel que fa al futbol base. El seu és un projecte de continuïtat i requereix que segueixi sent encapçalat per les persones que l'han creat".

Per la seva banda, el president del CF Vilanova, Àngel Calvo ha reconegut l'esforç que s'ha fet per part de l'ajuntament per trobar solucions que garantiran la viabilitat del club que president. Un club que, segons ha dit, també està fent els seus esforços, reestructurant-se a nivell econòmic. "Amb aquests acords que avui formalitzem es garanteix la viabilitat del club, no només aquesta temporada sinó que esperen que sigui per molt més temps. L'Ajuntament, dins les seves possibilitats ens ha donat el màxim que podien, i això ens satisfà".

La regidora ha aprofitat per explicar que des de l'equip de govern es treballa per cobrir l'actual manca d'instal·lacions esportives a la ciutat. Un fet que ve condicionat per la poca disponibilitat econòmica del consistori. "Som conscients que les actuals instal·lacions no acompanyen als cada cop més participants que tenen les entitats i clubs esportius. Tenim pendents una nova pista poliesportiva coberta, però falten els recursos econòmics, i és en això que estem treballant". Albà, però ha volgut recordar que durant el 2013 s'han fet actuacions, com l'arranjament de la gespa del camp de futbol de l'annex, la millora de la pista exterior del pavelló de la plaça de les Casernes, o les inversions per la millora de la pista del pavelló de la Collada.

La regidora ha dit ser conscient de la importància que tenen les subvencions per les entitats. És per això que intentaran mantenir les aportacions econòmiques en el proper exercici. De tota manera ha animat als clubs a buscar altres actius que els generin ingressos, deixant per l'ajuntament el paper de facilitador de les idees i propostes que tinguin les entitats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00