Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2014

L'AECC celebra dissabte a Vilanova i la Geltrú la seva col·lecta anual

   El lema és   El lema és

S'instal·laran un total d'11 parades. L'objectiu principal es la recollida de diners per a la recerca oncològica.

La junta local de Vilanova i la Geltrú de l'AECC-Catalunya contra el càncer organitza per aquest dissabte 10 de maig la Col·lecta Anual sota el lema Alt i clar contra el càncer. Investigació.

Es tracta d'un dels esdeveniments anuals més important en la lluita contra la malaltia amb el qual s'espera recaptar una important xifra de diners que es destinaran principalment a la recerca oncològica.

Durant aquesta col·lecta anual, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la junta instal·larà un total d'11 taules que estaran repartides pels principals carrer i places de la ciutat. Plaça dels Cotxes, rambla Principal, carrer de l'Aigua, rambla de Salvador Samà, carrer de Josep Coroleu, Avinguda de Jaume Balmes, rambla del Castell, carrer del Doctor Zamenhof, rambla de Josep Tomàs Ventosa i rectoria de Mar.

L'AECC és una entitat social d'àmbit nacional i privada, sense afany de lucre i declarada d'utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats, suma més de 15.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats i més de 147.000 socis.

El treball de l'aecc es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració i recolzament mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga a la de l'Associació. Tot plegat sota els principis d'ajuda, unitat, transparència, professionalitat, independència i dinamisme.

Els objectius principals de l'AECC Catalunya Contra el Càncer són: El suport i recolzament al malalt de càncer i la seva família; la prevenció del càncer i la promoció de la salut; el foment de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient; Aquesta missió és possible gràcies als programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos i la sostenibilitat econòmica de l'entitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00