Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2014

Cap de setmana d'activitats a La Sala

L'exposició 'Va de contes' s'allarga fins al 15 de juny    L'exposició 'Va de contes' s'allarga fins al 15 de juny

Divendres, taller infantil de gravats, i diumenge, visita comentada a l'exposició de Miquel Barceló

El cap de setmana dels dies 6, 7 i 8 de juny es presenta molt animat al Centre d'Art Contemporani LA SALA.

Per començar, divendres 6 de juny a les 18 h, la SALA ofereix el taller "Gravats casolans", una activitat guiada adreçada a nens i nenes de 5 a 10 anys. Després de fer una breu visita comentada a l'exposició de gravats "Miquel Barceló, Gest de la Natura", els nens i nenes que participin en aquest taller aprendran a fer gravats fent servir una tècnica senzilla en la qual s'utilitzen materials que tothom pot tenir a l'abast: plastilina, un llapis, una cartolina de paper i pintura de tempera. Per apuntar-se al taller, que és gratuït, cal fer reserva prèvia al telèfon o al correu electrònic de la SALA. Les places són limitades.

D'altra banda, coincidint amb el darrer dia de l'exposició "Miquel Barceló, Gest de la Natura", diumenge dia 8 de juny a les 12 h es farà una visita comentada a la mostra de gravats. Aquesta exposició de l'artista Miquel Barceló ha vestit la Sala de les Voltes durant la primavera i ha rebut més de 4.500 visitants. Es tracta d'una mostra dividida en tres blocs específics: l'obra gràfica dels anys 90, la sèrie In Mali i la sèrie Lanzarote. En total són 26 gravats, que es complementen amb material documental i gràfic i una projecció del documental "Les atéliers de Barceló" de Jean-Marie del Moral. 

Visita guiada Barceló

Finalment, després de l'èxit de visites, l'exposició d'il·lustració "Conte va! Va de Contes!" es prorroga una setmana, fins diumenge 15 de juny. Més temps per veure la mostra dels treballs de 31 professionals reconeguts en el món de la il·lustració infantil: Sebastià Serra, Ignasi Blanch, Carles Hernàndez, JuanolO, Jordi Sunyer, Mercè Canals, Lluís Farré, Òscar Julve, Mariona Cabassa, Rosa del Rey, Cristina Losantos, Jordi Vila Delclós, Roger Zanni, Lluís Amaré, Xavi Ramiro, Chema Peral, Gemma Rigau de Llobet, Dani Jimenez, Màriam Ben-arab, Stefanie Pfeil, Gabriela Rubio, Antonio Ladrillo, Josep Torres, Javier Andrada i Loli Iglesias. L'exposició s'emmarca dins de la segona edició de la Fira "Conte va! Va de contes" dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil que va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú dissabte 10 de maig. Tant la fira com l'exposició són un homenatge a Judit Sendra, mestra, conta contes i gran amant dels contes il·lustrats, i estan organitzades per l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00