Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/12/2015

La UE Horta i el Barça CBS es proclamen vencedors del Torneig Ciutat de Vilanova de Bàsquet

     Final femenina Barça CBS - Bàsket Almeda Final femenina Barça CBS - Bàsket Almeda

La competició ha reunit 6 equips femenins i 7 equips masculins en categoria cadet

L'equip masculí de la UE Horta i l'equip femení del Barça CBS s'han proclamat vencedors de la 7a edició del Torneig Ciutat de Vilanova de Bàsquet, memorial Fermín Sánchez i Júlia Ramos, celebrat al CEM Isaac Gálvez els dies 27, 28 i 29 de desembre.

El torneig, organitzat pel Club Bàsquet Samà, i la col•laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha reunit un total de 13 equips de categoria cadet, 6 femenins i 7 masculins.

Dimarts a la tarda es va jugar la final masculina entre la UE Horta i el CB Samà A que va finalitzar amb victòria dels primers per 95 a 53. El tercer lloc va ser pel CB Tarragona B i la quarta plaça se la va endur el JAC Sants. Els tres darrers classificats van ser el SESE, el CB Tarragona A i el CB Samà B, respectivament.

En la categoria femenina l'equip del Barça CBS es va imposar al Bàsket Almeda per 47 a 38. La tercera i quarta plaça de la competició va ser pel CEJ Hospitalet i Draft Gramanet, mentre que el cinquè i sisè lloc va recaure en els equips del CE Xamba i CB Samà.

El Torneig Ciutat de Vilanova de Bàsquet va escollir a Martina Ferra del Bàsket Almeda com a millor jugadora del torneig. Aquesta mateixa jugadora va ser triada com el cinc ideal de la competició, compartint aquest trofeu amb Eva Almasque, Clàudia Hernández, Mar Navarro i Marta Gaspar.

En categoria masculina Quim Llorente de la UE Horta va ser escollit com a millor jugador. El cinc ideal va estar format pel mateix Llorente, Oriol Molins, Adrià Sala, Biel López i Mestral Àlvarez. Aquests dos darrers jugadors del CB Samà.
Jugadors del 5 ideal, categoria masculina
Després de les finals es va fer el lliurament de premis, que va comptar amb la presència de la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà."Jugadors escollits per formar el 5 ideal"
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00