Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2015

El 14 i 15 d'abril, la Setmana Zona E ofereix xerrades al voltant de l'educació

Imatge de l'edició 2014 de la Setmana Zona E      Imatge de l'edició 2014 de la Setmana Zona E

Les xerrades se celebren prèviament a la Fira Zona E, que es realitzarà el 16 i 17 d'abril a la plaça de Soler i Carbonell de VNG

La Fira Zona E 2015, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el 16 i 17 d'abril, tindrà com a punt de partida les xerrades al voltant de l'educació que es programen dins la Setmana Zona E i que aborden qüestions relatives a la influència familiar en el futur acadèmic dels joves i a la nova Educació Secundària a Catalunya.

Així doncs, dimarts 14 d'abril a les 17.30 h a l'IMET (c. de la Unió, 81-87) la psicòloga i orientadora d'Educaweb, Olga Valls, oferirà la xerrada ‘Quina influència juguen les famílies en el futur acadèmic i professional dels seus fills/es?'. Aquesta xerrada pretén identificar el paper que tenen les famílies a l'hora d'acompanyar els seus fills i filles en la decisió sobre les diferents opcions acadèmiques en finalitzar l'etapa educativa obligatòria.

D'altra banda, dimecres 15 d'abril, a les 17.30 h a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12) es realitzarà la xerrada ‘La nova educació secundària a Catalunya', a càrrec de la directora general d'Ensenyament Secundari Obligatori i Batxillerat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Teresa Pijoan. Aquesta xerrada té per objectiu donar a conèixer el nou currículum d'ESO i la seva adaptació a Catalunya, per tal de facilitar el desenvolupament del currículum al professorat i la tria d'itineraris educatius per part de les famílies i alumnat.

Per tal d'assistir a les xerrades, que són gratuïtes i amb places limitades, cal fer inscripció prèvia a: www.imet.cat, a/e clorente@imet.cat o bé al telèfon 93 814 04 40.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00