Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2016

La Casa d'Empara inaugura una unitat de convivència

L'acte d'inauguració s'ha fet aquest dilluns al matí     L'acte d'inauguració s'ha fet aquest dilluns al matí

L'espai, anomenat Santa Lluïsa de Marillac, està destinat als residents més autònoms

L'alcaldessa Neus Lloveras i la regidora de Serveis Socials i Salut Gisela Vargas han assistit a l'acte d'inauguració de la unitat de convivència Santa Lluïsa de Marillac, de la Casa d'Empara.

L'obertura d'aquest espai ha estat gràcies a la cessió que han fet les germanes de la Comunitat de les Filles de la Caritat a la Casa Empara, i té com a objectiu oferir un espai a les persones que no tenen cap deteriorament físic o cognitiu, o que el tenen molt lleu, i per tant tenen un alt grau d'autonomia. D'aquesta manera, es facilita que aquests usuaris i usuàries puguin treballar les pròpies necessitats i fites.

La inauguració ha comptat amb la benvinguda del vicepresident de la Fundació Casa d'Empara de Vilanova i la Geltrú, Miquel Orriols, i la intervenció de Sor Eduarda Vergara, visitadora provincial de la companyia de les Filles de la Caritat, a més de les paraules d'agraïment d'un representant dels residents.
Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, ha descobert la placa inaugural i ha felicitat la institució i els residents, recordant que "La Casa d'Empara és un centre de referència a la ciutat, on tenim una àmplia oferta de 12 espais entre centres de dia i residències. La gent gran heu participat en el dia a dia de la ciutat, heu construït la Vilanova que tenim, i per tant ara us mereixeu tenir espais com aquest".
casa d'empara2
L'alcaldessa i la regidora, acompanyats dels residents i responsables de la Fundació, han visitat la nova Unitat de Convivència, que disposa d'un menjador-sala polivalent i una sala d'estar, amb uns horaris de funcionament menys estrictes que els de la residència.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00