Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2016

Ple extraordinari aquest matí de dissabte per acabar el debat de l'ordre del dia del Ple Ordinari de dilluns

Finalment s'han tractat les diferents mocions presentades pels diferents grup municipals

Aquest matí de dissabte, i a través de la celebració d'un ple extraordinari, s'han discutit els darrers punts de l'ordre del dia del ple ordinari del mes de maig a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que el passat dilluns va aixecar la sessió després de sis hores de debat i amb encara alguns punts pendents. En aquest sentit s'han debatut les dues mocions de la CUP, ambdues aprovades per unanimitat. La primera per rendir comptes públicament de l'acció de govern i facilitar el treball de l'oposició, i la segona per a la celebració de Jornades Gastronòmiques relacionades amb els productes mariners vilanovins.

Ha decaigut la moció del PP en defensa de les diputacions i en contra de la seva desaparició, donat que només ha rebut el suport favorable de PSC i PP, els vots en contra de CUP, ERC i Som VNG; i l'abstenció de CiU i la regidora no adscrita, Carmen Reina.

La moció d'ERC per tal d'actualitzar, ampliar i adaptar a formats digitals i interactius el projecte educatiu "Descobrim Vilanova i la Geltrú" s'ha aprovat de forma unànime. La moció del PSC per la retirada de l'Ordre de copagament confiscatori per a les persones amb discapacitat també s'ha aprovat per unanimitat.

Finalment, la moció presentada per la CUP, ERC i Som VNG per a la creació d'una comissió d'investigació municipal sobre l'àmbit de les finques de l'interior de l'illa delimitada per la rambla Pirelli, el passeig del Carme, la rambla de Lluís Companys i l'Eixample de Mar, ha quedat sobre la taula.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00