Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/08/2012

La XXXIV edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova es posa en marxa

Cursa Popular 2011  Cursa Popular 2011

La prova serà el 7 d'octubre i presenta novetats i nous reptes i col·laboracions

El diumenge 7 d'octubre el Club Esportiu Vilanova, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Diputació de Barcelona i diferents entitats i associacions, organitza una nova edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova, una edició que enguany arribarà a la seva 34a edició, possiblement el fet esportiu més arrelat a la ciutat, i amb una participació més gran i popular.

Amb 34 edicions, la cursa vilanovina s'ha convertit possiblement en la prova popular més antiga del país i en la que, ininterrompudament, des de la recuperació de la democràcia, s'han manifestat i defensat els valors de l'esport popular.

La Cursa Popular, a més dels seus valors cívics i ciutadans, integradors i populars, ha esdevingut també una cursa per la solidaritat, ja que amb l'aportació simbòlica de tots els seus participants, que aquest any serà de 3 euros, el Club Esportiu impulsa i desenvolupa el projecte Sport Aid, de cooperació al desenvolupament, amb accions a Guatemala i a Guinea Equatorial, i amb el suport també a projectes solidaris a casa nostra.

Una cursa que és i vol ser integradora, i no sols d'esportistes de tota edat, condició i especialitat, sinó també integradora d'altres cultures, parles, nacionalitats i de totes les entitats i associacions de la vila. Així, cada any, la Cursa se suma a l'homenatge de l'entitat que celebra algun aniversari. Aquest 2012 seran els Bordegassos de Vilanova els convidats a la gran festa de l'esport vilanoví.

La prova es desenvoluparà a partir de les 11 del matí del diumenge 7 d'octubre a la plaça del Mercat, en les seves tres modalitats: la cursa gran, la minicursa i la marxa solidària, i les inscripcions es podran fer des del 29 de setembre al 6 d'octubre, a Stadium XXI, Decathlon, CEM Parc del Garraf i la caseta del CEVG instal·lada a la rambla Principal, i fins a una hora abans de la proba a la mateixa plaça del Mercat.

Decathlon oferirà un descompte del 10% en la compra dels seus productes a tots els participants a la Cursa Popular.

Tant el Club Esportiu Vilanova com l'Ajuntament de la ciutat, esperen que enguany, es repeteixi l'èxit de participació de les darreres edicions, i que es converteixi en la gran festa ciutadana de l'esport vilanoví i del civisme i la convivència.

- www.cevg.org
- www.sportaid.blogspot.com
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00