Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2013

VNG explica la seva experiència en responsabilitat social corporativa

Taula sobre territoris, amb la participació de Vilanova i la Geltrú  Taula sobre territoris, amb la participació de Vilanova i la Geltrú

L'Ajuntament exposa les iniciatives en el marc de la quarta setmana RSC

L'experiència de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha estat un dels models exposats en el marc de la quarta setmana RSC que s'està duent a terme del 12 al 15 de juny a Barcelona. Es tracta d'un seguit d'activitats per donar a conèixer i estendre les pràctiques socials responsables des de les empreses, entitats i institucions.

La presentació del projecte de VNG en Responsabilitat Social Corporativa estava emmarcada dins l'apartat de territoris i en una taula on també van presentar les seves experiències l'ajuntament de Barcelona i el Parc de Collserola.

L'octubre de 2011 l'ajuntament vilanoví va posar en marxa una unitat d'RSC. Les principals accions dutes a terme han estat la posada en marxa d'un apartat específic al web municipal, la redacció i aprovació d'un codi d'ètica i bon govern i la posada en marxa d'una comissió de compres i contractació pública responsable. També destaca la creació d'un espai intern entre els treballadors municipals per fomentar la participació en els projectes, i la incoporció de l'Ajuntament en xarxes de responsabilitat social a nivell nacional.

Més de 50 empreses i les principals institucions participen fins demà en la 4a Setmana de la Responsabilitat Social Corporativa, amb l'objectiu de reflexionar i presentar les seves accions que les comprometen socialment.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00