Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2013

Dilluns arrenca el trenet turístic

El trenet surt gairebé cada hora i passa per tota la ciutat         El trenet surt gairebé cada hora i passa per tota la ciutat

El dia de Sant Joan arrenca la temporada turística amb la posada en marxa del trenet, que enguany presenta novetats

El servei del trenet turístic de Vilanova i la Geltrú estarà en funcionament des del 24 de juny fins a l'11 de setembre.
L'itinerari, d'uns 50 minuts aprox., es pot consultar a través del mapa de la ciutat.

Per aquesta temporada d'estiu 2013 s'ha incorporat una modificació, anul·lant les parades de la piscina i del nucli antic per reubicar-ne una al mig de totes dues, a la plaça de Catalunya.
En total, el trenet disposa de 10 parades, ubicades a: Torre Blava (passeig de Ribes Roges - Torre de Ribes Roges); Pasífae (passeig de Ribes Roges - ronda de la Mar Mediterrània); Plaça de Catalunya; Plaça de Sant Antoni; La Geltrú (plaça dels Lledoners); Zona comercial (plaça dels Cotxes); Mercat (rambla de Salvador Samà - Escola Pompeu Fabra); Estació (plaça d'Eduard Maristany); Port
(passeig Marítim - Canàries); Oficina de turisme (passeig del Carme - rbla. Pirelli).

Els horaris de sortida de la parada 1, a la Torre Blava, són: a les 11h, les 12h, les 13h, les 17h, les 18h, les 19h, les 20h i les 21h.

Pel que fa a les tarifes, el bitllet senzill d'adult costa 3 euros, i l'infantil de 3 a 12 anys 2 euros. De 0 a 2 anys és gratuït.
També hi ha la possibilitat d'adquirir el bitllet turístic d'1 dia, que per als adults costa 5 euros, i per als infants 3 i mig.

Podeu trobar més informació aquí.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00