Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/06/2015

Continuen obertes les inscripcions pel Juanita's Vilanova Beach Festival

  Inscripcions a les activitats a través de la web Inscripcions a les activitats a través de la web

El festival d'esports de lliscament ofereix altres activitats paral·leles com la projecció del documental "La primera ola"

Queden dues setmanes perquè el Juanita's Vilanova Beach Festival es posi novament en marxa. El cap de setmana de l'11 i 12 de juliol el parc i la platja de Ribes Roges serà l'escenari de la tercera edició d'aquest festival que té com a objectiu donar a conèixer els esports de lliscament, en les seves diferents variants. Per terra, mar o aire, els participants podran gaudir d'un entorn privilegiat com és la façana i el litoral vilanoví, realitzant activitats adreçades a públic de totes les edats.

Les inscripcions encara continuen obertes al web de Juanita's, a uns preus molt populars. A més, els nens i nenes amb el carnet de súper que vagin acompanyats d'un adult podran fer l'activitat gratuïtament.

La primera olaD'altra banda, el Juanita's Vilanova Beach Festival aplega un seguit d'activitats paral·leles que s'aniran succeint al llarg del cap de setmana, per tal que el festival s'allargui més enllà de la posta de sol. Una d'aquestes propostes és la projecció del documental La Primera Ola. Un treball de Pedro Temboury que fa un recorregut pels inicis del surf a l'estat espanyol, a través del testimoniatge de més de 80 persones que expliquen, com van ser aquests inicis. Amb més de 3.000 metres de súper8 inèdits de l'època, centenars de fotografies i més de 10.000 quilòmetres recorreguts pel director, a la recerca de les històries més emocionants, fan de La Primera Ola, un documental únic i irrepetible.

La projecció es farà el dissabte 11 de juliol a les 22 hores, al recinte Juanita's del Parc de Ribes Roges.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00