Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/06/2013

Nou sistema per al marcatge de la targeta Punt Net

Amb aquestes tauletes es modernitza la recollida de dades, solventant els problemes que hi podia haver fins ara  Amb aquestes tauletes es modernitza la recollida de dades, solventant els problemes que hi podia haver fins ara

Els usuaris de la targeta Punt Net podran fer els marcatges a través d'un modern sistema informàtic amb les tauletes dels operaris de la deixalleria Punt Net i la deixalleria mòbil

El servei de Neteja i Recollida de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha incorporat un nou sistema informàtic per tal de realitzar els marcatges amb la targeta Punt Net, tant a la deixalleria de la Ronda Europa com a la deixalleria mòbil que s'emplaça de manera rotativa a les diferents zones de Vilanova.

El nou sistema elimina l'antic, que consistia en passar la targeta per un rellotge, i el substitueix per un sistema modern mitjançant dispositius electrònics o tauletes. Així s'elimina el risc de perdre les dades, o que el sistema pateixi errades que puguin perdre els marcatges realitzats, un fet que afecta les bonificacions anuals de la taxa d'escombraries dels usuaris.

El sistema és més pràctic, i consisteix en facilitar el número de la tarja del Punt Net a l'operari de la deixalleria, el qual realitzarà el marcatge mitjançant aquest dispositiu. Aquest marcatge anirà directament al servidor de l'Ajuntament, que els usuaris registrats a la Carpeta Ciutadana podran consultar al moment. També es poden fer les consultes al mateix moment comprovant el dispositiu de l'operari o a l'oficina de VNG-Net a la plaça de Sant Antoni.

Com a millora prevista en el futur, el sistema permetrà fer els marcatges simplement amb el DNI de l'usuari, però de moment es farà servir el mateix número de la targeta, tant per l'usuari particular com per als comerços que es bonifiquen la taxa industrial.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00